Home / Zorg

Zorg

Schoonmaakbedrijf voor zorginstellingen

Hoewel de zorg in een verpleegtehuis of ziekenhuis goed is en het doel van het verblijf uiteindelijk beterschap, neemt niemand voor zijn plezier intrek in een zorginstelling. Het is daarom belangrijk dat de leefomgeving van de patiënten en/of bewoners zo comfortabel mogelijk is. Onderdeel van dat comfort is een schoon leefklimaat en een goede hygiëne. Wij nemen u deze zorg graag uit handen: de medewerkers van Simaa Schoonmaakbedrijf leveren eersteklas schoonmaakwerk in zorginstellingen.

Maximale zorg voor detail

Bij het schoonhouden van een zorginstelling komt meer kijken dan alleen innovatieve schoonmaakmethoden en de beste schoonmaakartikelen. Schoonmaakwerkzaamheden in een zorginstelling vragen om chirurgische precisie. Vanzelfsprekend zijn de normen voor hygiëne zeer streng en vaak moet er iedere dag worden schoongemaakt. De schoonmakers van Simaa hebben oog voor detail en leveren kwaliteit, iedere dag opnieuw. Heeft u eigen vaste schoonmaakteams? Bij grote drukte of uitval door ziekte, kunnen wij uw teams aanvullen. Bovendien kunnen wij ook grotere klussen als glasbewassing en vloeronderhoud voor onze rekening nemen.

Een opgeruimde houding

In een zorginstelling zijn niet alleen de schoonmaakresultaten van belang. Natuurlijk streven onze schoonmakers ernaar om het beste schoonmaakwerk te leveren, maar in de zorg komt er meer kijken bij kijken dan alleen blinkende vloeren en glanzend sanitair. Onze medewerkers hebben ook contact met patiënten en/of bewoners van een instelling. Dit vraagt om goede sociale vaardigheden, een betrokken houding en begrip voor de patiënt. Simaa Schoonmaakbedrijf heeft ruime ervaring in zorginstellingen. Daarom staan wij garant voor uitstekende dienstverlening, een professionele benadering én eersteklas resultaten.

Een zorg minder

Wilt u zich volledig kunnen focussen op de zorg voor uw patiënten en/of bewoners? U geen zorgen hoeven maken over de hygiëne in uw instelling? Victoria Schoonmaakbedrijf staat garant voor een schone zorginstelling. Een hele zorg minder!