Home / Simaa

Simaa

Simaa Uitzendbureau voor Schoonmaak en zorg is een dynamisch schoonmaakbedrijf en zij is gevestigd in Den haag. Si staat voor snel inzet en Maa staat voor maximaal aanbod.

Begin 2017 zijn wij gestart met ons bedrijf en momenteel hebben wij een leuk bedrijf opgebouwd met geweldige medewerksters en zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoor/bedrijfsgebouwen naast zorg aanbod voor zorginstellingen.

Er zijn al heel wat gerenommeerde bedrijven die inmiddels gebruik maken van onze schoonmaakdiensten en van de eerste uur onze opdrachtgevers zijn.

Wij maken momenteel schoon in de regio Den Haag, o.a Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

Tevens hebben wij contact met diverse handelaren/makelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en architecten waar wij de opleverings- eindschoonmaak voor zorgen.

Wilt u ook van onze diensten gebruik willen maken of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vult u dan het contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Simaa zijn er in alle toonaarden en variƫren - afhankelijk van uw wensen - in prijs en beschikbaarheid. Door gebruik te maken van het invulformulier kunt u nader specificeren over welk type schoonmaakbedrijf u wenst te beschikken en ontvangt u in uw regio een offerte op maat.

U kunt uiteraard ook altijd bellen op telefoonnummer 06- Wij komen graag met u kennismaken!